2019. október archive

Sajtóközlemény-EFOP-3.3.5-17-2017-00027

KORSZERŰ ISKOLAI KÖZÖSSÉGI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSA A KISVÁRDAI TANKERÜLETI KÖZPONT ISKOLÁIBAN – ZÁRÓ SAJTÓKÖZLEMÉNY „ Korszerű Iskolai Közösségi Program a Kisvárdai Tankerületi Központban” elnevezésű projektben tematikus iskolai közösségi  program megvalósítása A tematikus alkalom a Gyertek, gyertek játszani… avagy népi gyermekjátékaink táncelőkészítő szerepe és a Könyvműhely, avagy hogyan születik a könyv szerepköre köré szerveződött. A programban résztvevő …

Olvass tovább

Sportnap

2019. szeptember 27-én iskolánk diákönkormányzatának szervezésében idén is megtartottuk a sportnapot. A jeles eseményt a 2019 méteres futás nyitotta meg, melyet a közeli erdőben kellett teljesíteniük iskolánk tanulóinak.A futóverseny eredménye a lányok és a fiúk kategóriájában a következőképpen alakult: Lányok: helyezett: Szabó Eszter 5. osztály helyezett: Kovács Dorina 7. osztály helyezett: Kiss Virág 8. osztály; …

Olvass tovább

Író-olvasó találkozó

November 4-én újra ellátogat könyvtárunkba John Cure, azaz  Győrffy-Kiss József bestseller szerző, aki a Halloween eredetéről, kultuszáról, amerikai hagyományairól, magyarországi helyzetérő tart előadást felsős tanulóknak.

Madármentés Magyarországon

Október 18-án a könyvtár szervezésében ellátogat hozzánk Nagygyőry Anna, a Hortobágyi Madárkórház Szabolcs megyei madármentője. Felsős tanulóknak tart előadást a magyarországi madármentés aktualitásairól, érdekességeiről.

„Testünk a csoda” kiállítás

Iskolánk felsős tanulói 2019. október 3. hetében Vásárosnaményba látogatnak, ahol a testünk működését játékosan, érdekes információkkal bemutató utazó tárlatot nézik meg. Az anatómiai ismereteken kívül rengeteg érdekesség és fontos tudnivaló is helyet kap majd a kiállításon.