Digitális oktatás – tantermen kívüli munkarend

Tisztelt Szülők!

Amint azt tudják, 2020. március 16-tól, hétfőtől a tanulók nem jöhetnek iskolába, hanem tantermen kívüli, digitális oktatás és munkarend lép életbe.

A részletek kidolgozása, az új munkarend kialakítása (oktatás, ellenőrzés, számonkérés) a nevelőtestület feladata, melyet hétfőn és kedden fogunk elvégezni. Ezek után mindenkit időben értesítünk a döntésekről, teendőkről. Számítunk a szülők gyors, felelősségteljes, támogató együttműködésére.

Kérem a szülőket, hogy ne engedjék gyermekeiket csavarogni, a tanulók otthon tartózkodjanak! Ez nem rendkívüli szünet, továbbra is tanulni kell! Kérem a szülőket, hogy gyermekeik otthoni tanulását, feladataik elvégzését, időben való teljesítését fokozottan kísérjék figyelemmel!

A gyermekétkeztetés önkormányzati feladat. A mai napon rendkívüli képviselőtestületi értekezleten egyeztettünk erről Polgármester Úrral, további tájékoztatást ő tud nyújtani.

Minden aktuális információt az iskola honlapján is megosztunk: ilk-iskola.hu

Kérem a szülőket, hogy érvényes telefonszámaikat, e-mail címüket, gyermekeik telefonszámát, e-mail címét (ha van) juttassák el az osztályfőnököknek valamilyen formában (telefonhívás, sms, Messenger üzenet, Facebook stb.)

Kérem, aki tudja, ossza meg ezeket a híreket, hogy mindenkihez eljussanak.

Tisztelettel: Diák Csaba

Vélemény, hozzászólás?