Csaba Diák

Author's posts

Gyermeknap

Határtalanul! Szlovákiában …

… Barangolás a Szepesség és a Tátra csodálatos helyszínein Május 17-21. között iskolánk felső tagozatos tanulói közül 11 fő vett részt a Határtalanul pályázat keretében egy ötnapos szlovákiai kiránduláson. A program során meglátogattuk Kassán a Szent Erzsébet dómot, ahol megkoszorúztuk II. Rákóczi Ferenc, Zrínyi Ilona és gróf Bercsényi Miklós szarkofágját. Elsétáltunk a Kassai vár romjához …

Olvass tovább

Lázár Ervin program – Szaffi

2022. május 20-án a Lázár Ervin program keretében 18 fő negyedikes tanulónkkal látogattunk el a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházba, ahol a Szaffi című darabot tekintettük meg.

Lázár Ervin program – Túl az Óperencián

2022. április 28-án a Lázár Ervin program keretében 19 fő negyedikes tanulónkkal látogattunk el a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolába, ahol a Magyar Versmondók Egyesülete előadásában – Túl az Óperencián című darabot tekintettük meg.

Tavaszi szünet

A tavaszi szünet 2022. április 14-től 2022. április 20-ig tart. A szünet előtti utolsó tanítási nap 2022. április 13. (szerda), a szünet utáni első tanítási nap 2022. április 21. (csütörtök).