Category: Rendezvény

Rendőrségi előadás

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon dolgozó Gönczi György r. főtörzszászlós jóvoltából a tolerancia, fogyatékkal élők, szabályok és következmények témakörökben hallgathattak meg ma iskolánk 3-4. és 5-6. évfolyamos tanulói egy-egy érdekfeszítő és tanulságos előadást.

Színházi előadás – Szépség és Szörnyeteg

Az alsó tagozatos tanulóink az idén is színházbérletet vásároltak, amely 3 előadás megtekintését teszi lehetővé. 2020. január 20-án került sor második előadás megtekintésére. A Nektár Színháza Szépség és Szörnyeteg című mesejátékot mutatta be. Tartalma kimondja az örök igazságot: a szeretet soha el nem múlik! Tanulóink a mesén keresztül is példaértékű nevelésben részesültek.

Czóbel Minka napok – Anarcs

2020. 01. 16-án a hagyományokhoz híven került megrendezésre Anarcson, iskolájuk névadójára emlékezve. Czóbel Minka (Anarcs,1855. június 8. – Anarcs,1947. január 17.) magyar költőnő, a szimbolizmus első hazai képviselője.

Lázár Ervin program – Színházban jártunk

Ebben a tanévben indult útjára a Lázár Ervin Program, melynek keretében szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden általános iskolai diák egyszeri alkalommal ingyenesen részt vehet egy színházi vagy cirkuszi előadáson, komolyzenei hangversenyen, vagy az őshonos állatok bemutatóhelyének látogatásán. Iskolánkból először a 3. és 5. osztály tanulók vettek részt egy színházlátogatáson a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban …

Olvass tovább

Karácsonyi játszóház a felső tagozatban

Iskolánkban már hagyomány, hogy decemberben a téli szünet előtt a felső tagozatosoknak egy délután a karácsony jegyében telik.Ebben a tanévben december 17-én tartottuk a karácsonyi játszóházat, melynek keretében két program közül választhattak a tanulók. A tornateremben osztályok közötti focimérkőzések zajlottak Szilvási Roland tanár úr vezetésével. A sorrend a következőképpen alakult: 7. osztály, 6. osztály, 5. …

Olvass tovább