Category: Rendezvény

Színházi előadás – Maugli a dzsungel fia

Az alsó tagozatos tanulóink az idén is színházbérletet vásároltak, amely 3 előadás megtekintését teszi lehetővé. 2020. március 10-én került sor második előadás megtekintésére a Görbe Tükör Színház előadásában, Kisvárdán: a Várszínház és Művészetek Házában. Kipling megindítóan szép történetét sokan ismerik. Az árván maradt kisfiút a farkasok nevelik fel a dzsungelben. A két csupaszív jóbarát, Balu …

Olvass tovább

Lázár Ervin program – A Székely menyecske és az ördög

A Lázár Ervin program keretében a második osztályos gyerekek: A Székely menyecske és az ördög című bábelőadást tekinthették meg Vásárosnaményban. Az előadó hangjával, mimikájával, bábjátékával, személyisége varázsával a mesék birodalmába repített. Az előadás végén tánclépéseket is tanultak, mellyel a mozgásuk is ügyesedett, nemcsak az elméjük, szívük csiszolódott. Élmény volt a busszal való utazás is. Kíváncsian …

Olvass tovább

Rendőrségi előadás

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon dolgozó Gönczi György r. főtörzszászlós jóvoltából a tolerancia, fogyatékkal élők, szabályok és következmények témakörökben hallgathattak meg ma iskolánk 3-4. és 5-6. évfolyamos tanulói egy-egy érdekfeszítő és tanulságos előadást.

Színházi előadás – Szépség és Szörnyeteg

Az alsó tagozatos tanulóink az idén is színházbérletet vásároltak, amely 3 előadás megtekintését teszi lehetővé. 2020. január 20-án került sor második előadás megtekintésére. A Nektár Színháza Szépség és Szörnyeteg című mesejátékot mutatta be. Tartalma kimondja az örök igazságot: a szeretet soha el nem múlik! Tanulóink a mesén keresztül is példaértékű nevelésben részesültek.

Czóbel Minka napok – Anarcs

2020. 01. 16-án a hagyományokhoz híven került megrendezésre Anarcson, iskolájuk névadójára emlékezve. Czóbel Minka (Anarcs,1855. június 8. – Anarcs,1947. január 17.) magyar költőnő, a szimbolizmus első hazai képviselője.