Category: Könyvtár

Író-olvasó találkozó

November 4-én újra ellátogat könyvtárunkba John Cure, azaz  Győrffy-Kiss József bestseller szerző, aki a Halloween eredetéről, kultuszáról, amerikai hagyományairól, magyarországi helyzetérő tart előadást felsős tanulóknak.

Madármentés Magyarországon

Október 18-án a könyvtár szervezésében ellátogat hozzánk Nagygyőry Anna, a Hortobágyi Madárkórház Szabolcs megyei madármentője. Felsős tanulóknak tart előadást a magyarországi madármentés aktualitásairól, érdekességeiről.

Országos Könyvtári Napok

„Minden virágszál említésre vár, minden marék por megjegyzésre méltó…” (Weöres Sándor) 2019-ben az Országos Könyvtári Napok tematikája az ENSZ fenntartható fejlődési keretrendszerére épül, amelyben egy páratlanul ambiciózus és átalakító jellegű jövőkép szerepel. Egy olyan világot képzeltek el, amely mentes a nélkülözéstől, ahol mindenki boldogulhat. Olyan világot, amely mentes a félelemtől és az erőszaktól, ahol az …

Olvass tovább

Gosztola Adél: A sötétben látó tündér – Interaktív színház

2018. október 01-én 1300 órától interaktív előadást szervez az 1-2. osztályosok számára iskolánk könyvtára. A belépés díjtalan.

Fizika show

2018. április 25-én immár második alkalommal látogatott el könyvtárunkba Gálik Tamás, aki egy látványos bemutatót tartott iskolánk felsős tanulóinak. A látványos kísérletekkel tarkított 1 óra pillanatok alatt elrohant, a gyerekek egy újabb élménnyel gazdagodtak.