Digitális tanítás, munkarend

Az iskolánk elsődleges kommunikációs csatornája a KRÉTA felület. A Krétában a Házi feladatok, illetve az Üzenetek menüpont alatt kapnak a tanulók feladatokat, utasításokat a tananyagokkal kapcsolatban. Akinek esetleg még vagy már nincs meg a belépéshez szükséges adatok, az osztályfőnököktől kérjen segítséget.

A felső tagozat esetében, elsősorban a 7., 8. évfolyamnál, az informatika órán vagy egyénileg létrehozott és használt Google (……@gmail.com) e-mail címre is várható tananyag, feladat, utasítás. Ezen évfolyamok esetében az általuk már ismert Google Classroom használatát is tervezzük a Kréta felülettel párhuzamosan. Ha valakinek változott a gmail-es e-mail címe, esetleg már nem azt a címet használja, amit régen akkor legyen szíves azt jelezni!

A többi osztálynál kérnénk a szülők segítségét, hogy akinek van saját e-mail címe, juttassa el az osztályfőnöknek, hogy e-mailen küldött anyagokkal, gyakorló feladatlapokkal is tudjuk segíteni a gyermekek otthoni tanulását.

Az elvégzett feladatok tanárokhoz való visszajuttatásának módja e-mailben (pedagógus által megadott e-mail címre), Google Classroom-ban, illetve zárt Facebook csoportban csatolt fénykép formájában lesz lehetőség. Erről az osztályfőnökök, szaktanárok tájékoztatást adnak a tanulóknak.

A Kréta mellett hivatalos információkkal az iskola honlapja (ilk-iskola.hu), Facebook oldala szolgál. Ezen kívül az osztályok vagy szülők zárt Facebook csoportjaiban lehet informálódni.

Kérjük a kedves szülők segítségét abba az esetben, ha a gyermekük nem rendelkezne e-mail (elsősorban gmail.com) címmel, illetve Facebook, Messenger elérhetőséggel, hogy ezek kialakításával tegye lehetővé gyermeke online tanulását!

Vélemény, hozzászólás?