Tisztelt Szülők!

Véget ért az első hét az új, tantermen kívüli oktatási rendszerben. Pedagógusaink mindent megtettek annak érdekében, hogy rendben folytathassuk a megkezdett munkát, hogy sikeres évet zárjunk majd. A gyermekek, szülők többsége is mindent megtett a sikeres átállás érdekében.

Ezúton szeretném megköszönni a Szülők támogatását, segítségét, hogy igyekeznek kéréseinket teljesíteni, hiszen sokszor (a pedagógusokkal együtt) erejükön felül teljesítenek. Fontos a közös munka, hisz most mindannyian egy új úton indultunk el, amelyen gyermekeink érdekében együtt kell végig mennünk.
Bízom benne, hogy az elkövetkezendő hetekben is ilyen lelkes és kitartó csapatot alkotunk. Ha kérdés, probléma merülne fel, kérem, keressék az osztályfőnököket, szaktanárokat!

Kedves Diákok!
Szeretném megköszönni azok munkáját, akik egész héten szorgalmasan, kitartással végezték munkájukat, megoldották, eljuttatták a kapott feladatokat. Kérem, vigyázzatok magatokra! Hallgassatok szüleitek, tanáraitok intelmeire, alakítsatok ki egy értelmes napirendet, amiben a tanulásnak, játéknak, pihenésnek is megvan az ideje!

Mindenkinek jó egészséget, kitartást kívánok a következő időszakhoz!

Vélemény, hozzászólás?